Teorii: Arya tocmai a adăugat o nouă față in geanta ei

ATENȚIE! ACEAST ARTICOL CONȚINE SPOILERE!

Versiunea scurtă: Arya i-a furat fața lui Littlefinger când l-a ucis și ar putea să o folosească pentru a trece de partea Lannisterilor și a afla planurile acestora.

Versiunea lungă: Oh, Arya, ucigașa favorită a tuturor. Da, poate că finalul lui Littlefinger a fost unul cam rapid, dar până la urmă este ceea ce toți se așteptau să vadă în finalul sezonului 7. Cu ajutorul lui Bran care a devenit Corbul cu trei ochi și a dat pe față toate crimele Aryei, Peter Baelish a primit în sfârșit ceea ce merita. A asistat la uciderea pentru care venise, dar din nefericire pentru el nu a fost uciderea Aryei ci cea a lui. * Aoleu, dar ce-ai făcut milord? Te-a prostit fetița cu acul, așa-i? *

Cea mai tristă parte din a spune la revedere lui Littlefinger este că pierdem talentul actorului Aiden Gillan, dar l-am văzut cu adevărat ultima dată? Sansa a apucat să vadă colecția de fețe a Aryei și acum mulți se întreabă dacă nu cumva Littlefinger va fi ultima piesă a colecției. Baelish a fost un rezident pe termen lung la Debarcaderul Regelui și consilier al Lannistelor iar ultima întâlnire cu Cersei arată că el era încă un om de încredere al acesteia, de la care primea sfaturi. Ce e drept, asta a fost în sezonul 5 și de atunci s-au schimbat multe, inclusiv alianța din Vale și sprijinul militar al regelui din Nord, dar acest lucru nu devalueaza faptul că el ar putea fi o față mult așteptată de mulți din Debarcaderul Regelui.

Oare capacitatea Aryei de a se strecura pe unde are ea chef, folosindu-se de fețele altora să se oprească doar la uciderea familiei Frey sau va continua cu ajutorul noului chip?

Comments

comments

Leave a Reply