Teorie: Acesta este modul în care Câinele va ucide Muntele în GoT

Încă de când Qyburn l-a transformat pe Gregor Clegane, deja cunoscut sub numele de Munte, într-un zombie nemaipomenit, el a devenit cel mai periculos războinic din Westeros. L-am văzut omorând un om cu o ușoară împingere.

Dar după cum am văzut în finalul sezonului 7, există un om care intenționează să-l omoare, fratele său, Sandor Clegane. După cum spune Cainele, “Stii cine vine dupa tine, întotdeauna ai știut”.

 

mountain

Aoleu.

Nu există nimeni altcineva în Westeros, care să poată scoate Muntele din joc. El este prea mare și puternic. Jaime sau Brienne nu ar avea nici o șansă. Arya nu ar putea sa intepe cu “Acul” blindajul creaturii. Nimeni nu ar putea să-l otrăvească, el a fost deja otrăvit.

mountain

Dar Cainele nu va ucide Muntele latrand, muscand si nici cu propria sabie. Acesta isi va invinge in cele din urma teama de foc si il va da foc fratelui sau. Desigur, toate acestea aducand ciclicitate povestii fratilor Clagane. Dupa cum va amintiti, Gregor l-a impins pe Sandor cu fata in foc cand erau copii, motiv pentru care Cainele are si acea fata draguta.

hound

Frica de foc a Câinelui a fost prezentată de mai multe ori în întreaga serie, cel mai recent când a ezitat să îl salveze pe Thoros dincolo de Zid. Toate acestea se prefigurează pentru înfrângerea fratelui său, oferindu-i lui Sandor răzbunarea pe care o căuta de când a fost ars.

La revedere Munte.

 

Comments

comments

Leave a Reply