Leonardo DiCaprio pentru rolul lui Joker in noul film produs de Martin Scorsese

Sursele aclamă cum Martin Scorsese produce filmul, Leonardo DiCaprio câştigător al premiului Oscar ar fi prima lui alegere pentru rolul Joker.

Unul dintre aspectele interesante ale lui Warner Bros, care au anunţat un film despre originea lui Joker, care nu se află în universul DCEU şi cu un actor nou la cârma personajului, numele lui Martin Scorsese este văzut în lista producătorilor.

Se presupune că oferta este legată de dorinţa studioului de a readuce succesul trilogiei The Dark Knight, cu speranţe ca un alt film bazat pe comic books să fie nominalizat la Oscar.

Modul în care regizorul filmului Todd Phillips se încadrează în această schimbare spre filmele serioase, considerând că este cel mai bine cunoscut pentru seria de filme Hangover, nu este înca clar.

Insă, o persoana care aparent nu este mulţumită de noile ştiri este Jared Leto. Leto este Joker-ul rezident al DCEU pentru filmul Suicide Squad de anul trecut, actorul şi-a facut public nemulţumirea ca nu este de acord cu doi actori care să joace rolul. El este deja plănuit să se intoarca pentru Suicide Squad 2 si un film spin-off pe care o să o aibe si pe Harley Quinn.

Ideea de a dori să se recreeze succesul lui Christopher Nolam cu trilogia sa autonomă explică cu siguranță motivația în crearea unei serii de filme care nu au nicio legătură cu DCEU. Deşi regizorul lui Batman, Matt Reeves, a precizat că filmul său va face parte din DCEU, zvonurile precum ca Ben Affleck nu va mai face parte din rolul lui Batman ar putea oferi studioului şansa de a se indrepta într-o direcţie foarte gravă.

Dar pentru moment îl avem pe Ben Affleck în filmul Justice League, care o să aibe lansarea pe 17 Noiembrie 2017.

Sursă: Independent.co.uk – http://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/news/leonardo-dicaprio-joker-origins-film-martin-scorsese-warner-brothers-jared-leto-batman-a7925341.html

Comments

comments

Leave a Reply